ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ-ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ

Συρόμενες ντουλάπες : Οι συρόμενες πόρτες ειναι η ιδανική λύση για να μεγιστοποιήσετε το μέγεθος ενός δωματίου. Η μεγάλη ποικιλία υλικών και χρωμάτων σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε συνδιασμούς με ξύλο και γυαλί η καθρέπτη ακόμα και να προσθέσετε φωτισμό LED ώστε να πετύχετε την τέλεια διακόσμηση. Μπορούμε να σας παρέχουμε συρόμενες πόρτες ντουλάπας και ντουλάπες κατά παραγγελία, για μια σειρά διαφορετικών μεγεθών, χώρων και βάθους που συμπληρώνουν την εμφάνιση οποιουδήποτε δωματίου. Κάθε στυλ και φινίρισμα προσαρμόζεται στις εκάστοτε μετρήσεις, που σημαίνει ότι μπορείτε να μεγιστοποιήσετε όσο περισσότερο η όσο λιγότερο χώρο απαιτείται . Οι συρόμενες πόρτες της γκαρνταρόμπας μας είναι κομψές, κατασκευασμένες για ποιότητα μακράς διάρκειας.

Ανοιγόμενες ντουλάπες : Οι ανοιγόμενες ντουλάπες είναι μία πιο διαχρονική προσέγγιση. Ο συνδιασμός χρωμάτων και υλικών, δίνουν πολλές επιλογές για την ντουλάπα που θέλετε να φτιάξετε. Η κλασικότητα τους μπορεί να αποτελέσει βασικό διακοσμητικό στοιχείο σε ένα χώρο.

Βεστιάριο : Με το βεστιάριο έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν ειδικά διαμορφωμένο και οργανωμένο χώρο, το χώρο που πάντα επιθυμούσατε βάση των αναγκών του πελάτη σας. Υψηλής ποιότητας πόρτες και συρτάρια, σε πληθώρα χρωμάτων και υλικών.

AB12

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
Η ανάγκη για συνεχή βελτίωση και η άμεση εξυπηρέτηση, είναι τα στοιχεία που μας έκαναν να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας

ab2

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
Δίνουμε έμφαση στις νέες τεχνολογίες και προσπαθούμε να έχουμε συνεχή ανάπτυξη για να εκπληρώνουμε τις ανάγκες σας

AB13

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ
Συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία με προσωπική συμμετοχή στην παραγωγική διαδικασία, επενδύοντας σημαντικά στο Ανθρώπινο Δυναμικό και ψάχνοντας νέους δρόμους επενδύσεων και καινοτομίας.