• Ξηρόρεμα,Ασπρόπυργος. 19300
  • +210 5593030
  • 7:00-15:30 Δευτ-Παρ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

YOUR CART

Edit Cart
  • No products in the cart.

Bεστιάριο

Οι ανάγκες συναντούν την κομψότητα … Με το βεστιάριο έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν ειδικά διαμορφωμένο και οργανωμένο χώρο, βάση των αναγκών του πελάτη σας.
Μια πρόταση υψηλών απαιτήσεων  σε  θέματα αποθήκευσης αλλά ταυτόχρονα μια μοντέρνα λύση για όσους θέλουν να διαφέρουν…
 Το βεστιάριο ή walk in closets ή ντουλάπες δωμάτια ή dressing rooms οφείλουν την έντονη επανεμφάνισή τους στην μεγάλη προβολή από τα social media ! Οι stars του Hollywood κάνουν συχνές μνείες στις τεράστιες ντουλάπες τους ενώ πολύ δημοφιλή είναι & τα βίντεο από ανακαινίσεις σπιτιών, με τις ντουλάπες αυτές να αποτελούν το πιο αγαπημένο makeover!
H  κατασκευή βεστιαρίου επανέρχεται δυναμικά στο χώρο των αποθηκευτικών χώρων καθώς δεν αποτελεί είδος πολυτελείας, όπως πολλοί πίστευαν έως σήμερα ενώ μπορεί να γίνει και το πιο δυνατό διακοσμητικά σημείο του σπιτιού !
Τα πιο σημαντικά στοιχείο αυτή της ντουλάπας; Η απόλυτη οργάνωση και τάξη, τα ρούχα μένουν πάντα προσεγμένα ενώ καθετί βρίσκεται στη θέση του και  χαρακτηριστική παραμένει η ευκολία και η γρήγορη πρόσβαση στα απαραίτητα πράγματα.
Το dressing room καταλήγει σαν ένα δωμάτιο που αποθηκεύει χρήσιμα αντικείμενα και μπορεί σαφώς να βελτιώσει τόσο τη διάταξη του δωματίου όσο και τη γενική του εμφάνιση με τα υψηλής ποιότητας πόρτες και συρτάρια, σε πληθώρα χρωμάτων και υλικών που θα βρείτε στη μεγάλη μας συλλογή!
About Author : admin
YOU MAY ALSO LIKE