60+ χρόνια σας
προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα  στα επιπλά σας

Η Εταιρεία μας “DOORPLAN” Κ & Ι ΓΑΒΑΛΑΣ ΑΒΕΕ είναι μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε την ιστορία της πριν από 65 χρόνια όταν ο παππούς μας, Μάρκος Γαβαλάς, δημιούργησε την πρώτη του μικρή βιοτεχνία στη Νίκαια το 1957, παράγοντας έπιπλα. Μόλις το 1967, η βιοτεχνία κατάφερε να εξελιχθεί σε εργοστάσιο στον Κορυδαλλό ενώ το 1975, η ανοδική του πορεία μας ώθησε να μεταφερθούμε σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο.
Το 1980, ανέλαβε τη διαχείριση η 2η γενιά, Κωνσταντίνος και Ιωάννης Γαβαλάς, με σκοπό η εταιρεία να εκσυγχρονιστεί αλλά και να συνεχίσει να εξυπηρετεί με την ίδια συνέπεια  τους πελάτες και συνεργάτες της. Πάνω σε αυτά τα γερά θεμέλια, βασίστηκαν ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν την ανοδική  της  πορεία. Κατάφεραν να δημιουργήσουν μια από τις πιο υγιής επιχειρήσεις του κλάδου, με άριστη τεχνική κατάρτιση και επενδύοντας στο Ανθρώπινο Δυναμικό.
Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας ξεπερνούν συνολικά τα 10.000 τ.μ. Στο νέο μας κτίριο, στην περιοχή Ξηρόρεμα Ασπροπύργου, παράγονται κουτιά κουζίνας και ντουλάπας, πόρτες τεχνολογίας SoftForming, PostForming και πόρτες Συρόμενης ντουλάπας.
Από την ίδρυση της, η “DOORPLAN” γνωρίζει συνεχή ανάπτυξη, δίνοντας έμφαση στις νέες τεχνολογίες. Η 3η γενιά, αποτελούμενη από τους απογόνους Μάρκο και Μάρκο Γαβαλά, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία με προσωπική συμμετοχή στην παραγωγική διαδικασία
και ψάχνοντας νέους δρόμους επενδύσεων και καινοτομίας.
Η ανάγκη για συνεχή βελτίωση και η άμεση εξυπηρέτηση, είναι τα στοιχεία που μας έκαναν να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας  και να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο από εμπόρους κουζίνας-ντουλάπας επίπλων και ξενοδοχειακού εξοπλισμού σε όλη την Ελλάδα. Συνεχίζουμε δυναμικά και η αγάπη για δημιουργία είναι η κινητήριος μας δύναμη !

AB12

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
Η ανάγκη για συνεχή βελτίωση και η άμεση εξυπηρέτηση, είναι τα στοιχεία που μας έκαναν να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας

ab2

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
Δίνουμε έμφαση στις νέες τεχνολογίες και προσπαθούμε να έχουμε συνεχή ανάπτυξη για να εκπληρώνουμε τις ανάγκες σας

AB13

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ
Συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία με προσωπική συμμετοχή στην παραγωγική διαδικασία, επενδύοντας σημαντικά στο Ανθρώπινο Δυναμικό και ψάχνοντας νέους δρόμους επενδύσεων και καινοτομίας.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

44

Office Manager

42

Kitchen Planner

43

Kitchen Planner